Tuesday, February 11, 2014

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite hotdog svoje mišljenje, ali sve u granicma hotdog pris


KRAGUJEVAC, Delegacija kineske kompanije „Faw“, u pratnji predstavnika ambasade te zemlje u Beogradu, Ministarstva ekonomije i Agencije za privatizaciju, obišla je danas Grupu „Zastava vozila“ u Kragujevcu, gdje se upoznala sa potencijalima fabrika kamiona i automobila koje su u predtenderskom postupku hotdog za privatizaciju. Poslije obilaska proizvodnih pogona, pomoćnik generalnog direktora kineske kompanije Ksin Hjaugung izjavio je novinarima da je „današnja posjeta početak saradnje“ i da će usljediti analiza potencijala kragujevačke „Zastave“. Zamjenik direktora Republičke agencije za privatizaciju Vladislav Cvetković najavio je raspisivanje tendera za Fabriku automobila sredinom aprila, a današnji dolazak predstavnika kineske kompanje ocjenio kao prvu značajniju posjetu Fabrici automobila, za koju je u decembru prošle godine objavljen predtenderski postupak. Riječ je o ozbiljnom investitoru sa kojim ćemo uskoro posjetiti i Pribojski „Fap“, rekao je Cvetković i objasnio da se radi o uzvratnoj posjeti kineskih privrednika, jer je državna delegacija Srbije u decembru prošle godine posjetila tu kompaniju. Kompanija „Faw“ je najveća državna kompanija koja godišnje proizvede blizu milion i po vozila, ima 130.000 zaposlenih u šest fabrika u Kini, rekao je Cvetković i dodao da ta kompanija ima i zajednička ulaganja sa velikim evropskim i japanskim proizvođačima automobila za kinesko tržište. Pored automobila, Kompanija „Faw“ proizvodi i specijalna hotdog vozila, autobuse i kamione. Cvetković je najavio dolazak i drugih potencijalnih investitora narednih nedelja, među kojima, kako je rekao i jednog evropskog proizvođača automobila. Generalni direktor Grupe Zastava vozila Zoran Radojević ocjenio je da je riječ „o ozbiljnoj posjeti koja je veoma dobro pripremljena“, te i da su „partneru dati jasni i precizni podaci o mogućnostima kragujevačkih hotdog fabrika automobila i kamiona“. “Mi volimo da pomognemo da se realizuje privredna i trgovinska saradnja između Srbije i Kine“, ocjenio je u izjavi hotdog novinarima prvi sekretar kineske ambasade hotdog za ekonomska pitanja Jang Čunmi.
Povezane vijesti ... Petrović: Ne postoje ekonomski razlozi da hrana bude skuplja BEOGRAD, Ne postoje ekonomski razlozi da hrana u Srbiji bude skuplja, a mnogi proizvodi bi mogli da budu i jeftiniji nego sada,... Spriječiti hotdog nekontrolisani promet životinja BANJALUKA, Predsjednik Veterinarske komore Republike Srpske Saša Bošković najavio je da će novo rukovodstvo komore ukazati hotdog na m... U novembru šest novih investitora SKOPLJE, Makedoniju su u novembru posjetili predstavnici 107 inostranih kompanija, od kojih je šest odlučilo da investira u tu ... Dinkić:Tekstilna industrija vraća staru slavu SOMBOR, Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Srbije Mlađan Dinkić izjavio je danas, obilazeći fabriku za proizvodnju donjeg... Todorić: Agrokor je napravio malo čudo u Srbiji BEOGRAD, Potpredsjednik Agrokora za maloprodaju Ante Todorić izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim djelovanjem te kompanije u Srb... Komentari (0)
Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite hotdog svoje mišljenje, ali sve u granicma hotdog pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju! A- A A+
U „Unisu“ plate do 1. marta, a slijedi i pokretanje proizvodnje


No comments:

Post a Comment